Upgrade naar co-sponsorschap SC Cambuur

Geplaatst op:

SC Cambuur doet het de afgelopen seizoenen fantastisch met aanvallend en attractief voetbal. Haan Reclamewerk heeft het als Business Partner sinds 2009 van dichtbij mee beleefd, net als SC Cambuur maakten ze de laatste jaren een stevige groei door. Vanaf nu gaan ze samen serieus tempo maken! Het in Stiens gevestigde bedrijf heeft namelijk een contract getekend als co-sponsor van de club, commercieel een flinke opsteker!

Christiaan de Jong, mede-eigenaar van Haan Reclamewerk, licht de upgrade van het sponsorschap toe: “Zowel op sportief als zakelijk vlak doet SC Cambuur het al jaren geweldig met als absolute hoogtepunten de negende plek in de Eredivisie (seizoen 2021-2022) en het slaan van de eerste paal van het nieuwe stadion. Als Haan Reclamewerk zijn we sinds 2009 nauw aan deze fantastische club verbonden, maar wat ons betreft was dit pas het begin. Vanaf nu gaan we vol enthousiasme in de aanval!”

Maarten Gildemacher (salesmanager SC Cambuur) is zeer content met de mooie woorden en het vertrouwen vanuit de signmaker. “Het is een heel goed teken dat sponsoren binnen ons netwerk zo toegewijd zijn aan de club. We kunnen dan ook niet wachten om samen met Haan Reclamewerk verder te bouwen aan onze Gouden Toekomst.”

Over Haan Reclamewerk
Als grootste signmaker van Noord-Nederland verzorgt Haan Reclamewerk in eigen beheer de visuele communicatie voor onder andere landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheden. De Friese nuchterheid brengt ze door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Met de overname van twee collega reclamemakers in 2022 zijn de ambities volstrekt helder. Duurzaam en verantwoord ondernemen worden daarbij trouwens niet uit het oog verloren.
De belangrijkste reclameproducten van deze totaalontzorger zijn bewegwijzering, voertuigreclame, city- & eventdressing, retailsigning, lichtreclame en raamfolie techniek. Van het eerste advies tot het ontwerp, de productie, montage en het periodieke onderhoud, ze doen het met eigen machines en een toegewijd team van ruim 40 vakmensen.

Foto: Cambuur Media