Grootformaat printen

Foto’s, full-color logo’s, stickers, buitenpresentaties, posters. En dat op groot formaat, maatje XXL. Met grootformaat printen val je op. Voor al je promotiemateriaal en binnen- en buitenreclame hebben wij een oplossing. Wij staan voor je klaar van ontwerp tot eindproduct en montage.

Waarom groot formaat printen?

Met grootformaat printen weet je zeker dat je opvalt. Zeker wanneer je kiest voor full-color. Gegarandeerd succes! En printen kan tegenwoordig haast op iedere ondergrond. Niet alleen op papier maar denk ook aan zeildoek, folie, hout, aluminium panelen… Bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. Jij vraagt, wij draaien!

Groot formaat mogelijkheden

Printen kan haast op iedere ondergrond: van doek tot hout, folie en aluminium. En datzelfde geldt voor de afwerking van de prints. Een greep uit de mogelijkheden wanneer u kiest voor grootformaat printing: voertuigreclame, posters, roll-up banners, canvasdoeken, groot formaat spandoeken met bijpassende aluminium frames, stickers, magneetplaten, reclameborden, aannemersborden, makelaarsborden, vlaggen, banieren, beachflags, buitenreclame, lichtbakfolies, zonwerende folies, binnenreclame, zandstraal folies, spuitsjablonen, vloerstickers, posterframes, tuinposters, menukaarten, steigerframe banners, bewegwijzering…

Groot formaat materialen

Wij printen groot op (zeil)doek, meshdoek en diverse vinylsoorten. Dit plakken wij op ondergronden zoals hout en aluminium. Posters worden op grootformaat (A0 en Abri) geprint op latex printers. Wij printen op hoogwaardig Airtex behangmateriaal, voor bijvoorbeeld het decoreren van een kantoor, schoolgebouw of het ‘pimpen’ van een slaapkamer. Niets is te gek! Dat geldt ook voor de afwerking van grootformaat prints: met een glans of mat laminaat, snijden, zagen of frezen naar de gewenste vorm en het juiste formaat.

Groot formaat printen offerte aanvragen

Overtuigd van de vele mogelijkheden van Grootformaat printen? Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef bij je aanvraag aan wat jouw wensen zijn en één van onze specialisten gaat aan de slag. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct.


Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases