Voertuigreclame

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste reclameopdruk trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende, unieke voertuigreclames passend bij jouw bedrijf. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van je auto in folie.

Direct contact opnemen

Waarom voertuigreclame?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met je te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Of het nou om auto-, fiets- vliegtuig of een ander soort voertuigreclame gaat, wij hebben er ervaring mee. O.a. de auto is een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En gaat veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Carwrappen: volledig beplakte auto

Wel eens een volledig beplakt voertuig zien rijden? Niet te missen toch? Bij carwrapping laat je een auto compleet inpakken in een folie (hoogwaardige vinyl). Carwrappen kan in verschillende kleuren, in mat of hoogglans, met foto’s en gebruik van eigen ontwerpen. Alles is mogelijk en wij denken daarin graag mee. Wil je wat anders maar twijfelt je nog? Carwrapping is dé manier om eens te wisselen van kleur of stijl. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.

Hoe werkt voertuigreclame?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van voertuigreclame. Zo kunnen wij jouw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Ook restyling van auto’s is een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Voertuigreclame materialen

Wij werken met hoogwaardige, duurzame materialen met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar. Een door ons beplakte auto kan door de wasstraat, maar wij raden aan met de hand te wassen. Tip: zet de auto zo nu en dan in de was. Wij gebruiken voor autobelettering en carwrappen o.a. deze materialen:

  • 3M Cast films hoge kwaliteitsfolie
  • Fasson 900 / 800 / 700 gegoten kwaliteit voor ongelijke ondergronden
  • Full-color op hoogwaardige wrap-folie, voor langere levensduur (fabrieksgarantie 7 jaar)

Voertuigreclame offerte

Overtuigd van het succes van goede en unieke voertuigreclame? Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor autobelettering of carwrapping. Wij zijn er van ontwerp tot eindproduct. Daarom krijg je bij de offerte al een ontwerp op schaal. Zo krijg je een indruk van het eindresultaat.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor Voertuigreclame. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen na de aanvraag contact met je op te nemen!

  • Meld je nu gratis aan voor onze nieuwsbrief
  • Elke maand volop inspiratie & tips in je mailbox
  • Blijf op de hoogte van het laatste Haan sign nieuws