Elfstedenhal (SitSigns)

Als bedrijf zijn we graag betrokken bij onze regio. Zo zijn we al heel wat jaren sympathiek partner van de Elfstedenhal in Leeuwarden. Een overdekte schaatsbaan waar jong en oud plezier kunnen beleven op het ijs. Sinds de opening in 2015 hebben we een breed scala aan signing geleverd. Van de bekende ‘wall of fame’ met Elfstedenschaatsers tot de aankleding van de shop, het café en natuurlijk de schaatshal zelf. De uitstraling is altijd helder en vrolijk, passend bij de doelstelling van de stichting die verantwoordelijk is voor de exploitatie. Het is voor ons ook een mooie proeftuin om nieuw ontwikkelde producten in de praktijk te testen en potentiële afnemers te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Zo plaatsten we rond de feestdagen verschillende SitSigns rond de ijsbaan.

Case video

De opdracht

De Elfstedenhal Leeuwarden vroeg ons voor een passende aankleding van de schaatshal rond de feestdagen, onder meer voor de organisatie van enkele kerst- en nieuwjaarsborrels. Ons verkoopteam dacht daarbij direct aan de recent gepresenteerde SitSigns, een robuust zitje met ruimte voor een commerciële boodschap. Het bankje is weerbestendig en de signing kan eenvoudig worden aangepast. Dat laatste paste perfect voor dit doel, elk bedrijf dat langskwam voor een borrel kon zo persoonlijk welkom worden geheten. Schaatsers die in de kerstvakantie langskwamen maakten ook dankbaar gebruik van deze rustpunten voor een kop warme chocomel, zo dienden de bankjes meerdere doelen en dat is natuurlijk alleen maar mooi.

De uitvoering

De SitSigns kunnen voor korte of langere tijd gehuurd worden bij ons. Als totaalontzorger regelen we alles, van de plaatsing tot het ophalen. De banken zijn van zware kwaliteit, dat vraagt dus ook om groot materieel, maar dan staat er ook wat. De video hieronder laat mooi zien hoe dat in zijn werk gaat. Een SitSign kan worden geleverd met promotiedoeken of zelfs een TV-scherm. Voor de Elfstedenhal kozen we voor blanco bovenplaten, waar het team van de hal eenvoudig zelf stickers op kon plakken. Deze persoonlijke groet werd erg goed gewaardeerd door de bedrijven die te gast waren tijdens de verschillende activiteiten. De banken zijn actief gebruikt maar hebben die test uitstekend doorstaan. We zijn blij dat de SitSigns zich in de praktijk bewezen hebben als de beoogde eyecatchers die ook nog eens heel functioneel te gebruiken zijn!

Tip: eerder realiseerden we een bijzondere wall-of-fame op de buitengevel van de 11stedenhal, die case vind je hier. Er is ook een case voor de overige signing die we in goede samenwerking met deze gewaardeerde partner hebben gedaan.