De Elfstedentocht

Duurzaamheid is een kernwaarde van Haan Reclamewerk. We maken ons graag sterk voor een betere wereld. Zo werden we als partner van de Elfstedenhal in Leeuwarden betrokken bij de organisatie van ‘De Elfstedentocht’. Een mooi initiatief van de organisatie achter de Musical De Tocht, De Elfstedenhal, de Sven Kramer Academy en Sport Fryslân. De allerlaatste dag dat er dit seizoen ijs in de hal lag, werd aangegrepen om een bijzonder evenement voor het goede doel te organiseren; Spieren voor Spieren. Het startschot werd gegeven door Wiebe Wieling, de voorzitter van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Haan Reclamewerk verzorgde met liefde de eventdressing van het sympathieke evenement.

Case video

De opdracht

Voor het goede doel met elkaar de Elfstedentocht schaatsen op een 400 meter baan is een knappe prestatie die zeker op onze support kan rekenen. Deelnemers mochten zelf kiezen of ze één of meerdere etappes van de beroemde tocht wilden doen. Het inschrijfgeld ging rechtstreeks naar Spieren voor Spieren. Natuurlijk vroeg dit als aanmoediging om een sfeervolle aankleding van de hal, die kregen de schaatsers dan ook. Na het succes van een eerder evenement werd ons opnieuw gevraagd om voldoende SitSigns te leveren als rustpunt langs de baan. De SitSign is een robuust zitje met ruimte voor een commerciële boodschap, die doet het erg goed zoals je ziet. Schaatsers mochten daarnaast worden onthaald met vlaggen, reclamezuilen en een enorm XXL-spandoek. Een heel diverse opdracht waar ons creatieve team voor evenementaankleding wel raad mee wist!

De uitvoering

Bij binnenkomst maakte het gigantische spandoek over de volle breedte van de schaatshal direct duidelijk wat het motto was; ‘Samen maakt alles sterker’ met daarbij de logo’s van de vier participanten. De stempelposten visualiseerden we met full colour Square Sign reclamezuilen langs de baan. Baniervlaggen doen het overal goed, ook binnen, zeker als daar op creatieve wijze de gezichten van de musicalspelers in zijn verwerkt. Levensgrote mobiele tablets riepen bezoekers langs de baan op om de deelnemende rijders financieel een duwtje in de rug te geven. De finish was uiteindelijk – waar anders – in de Friese hoofdstad. Organisatie en deelnemers kijken tevreden terug op een geslaagde actie. De video en de foto’s laten zien wat voor vakwerk onze mensen weer hebben neergezet.

Tip: eerder realiseerden we een bijzondere wall-of-fame op de buitengevel van de 11stedenhal, die case vind je hier. Er is ook een case voor de overige signing en de SitSigns die we in goede samenwerking met deze gewaardeerde partner hebben uitgevoerd. 

Ook opvallende event-aankleding nodig?

Heb je aankleding voor een evenement nodig, doe je een aankondiging of ben je op zoek naar een gaaf bouwbord voor naast je bouwproject? Bedenk het en wij fixen het!

  • Inclusief productie en plaatsing
  • Flexibel te huur
  • Ruime keuze direct uit voorraad
  • Talloze maatwerkoplossingen

Ontdek nu onze citydressing items