City- & eventdressing; alles voor de promotie van jouw stad of event

Heb je de verantwoordelijkheid gekregen om een groots evenement tot een wervend en kleurrijk geheel te maken? Dan is Haan Reclamewerk jouw partner om je volledig te ontzorgen op het gebied van signing. We doen alles met betrekking tot citydressing; van het bewaken van de huisstijl, de productie van de promotionele uitingen tot het versieren van complete evenementen of steden. Zo was ons bedrijf de preferred supplier voor Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 en gaven we invulling aan de complete signing & wayfinding van de Floriade Expo 2022.

Compleet pakket promotiemiddelen

Bij grote evenementen komen onze kwaliteiten als Totaalontzorger optimaal tot hun recht. Er moet vaak een zeer breed palet aan promotionele materialen opgemaakt en geproduceerd worden. Organisaties kiezen bovendien graag een vaste partner die zichzelf volledig verantwoordelijk maakt voor de complete uitvoering, de plaatsing en het onderhoud. Zeker bij langer lopende projecten krijgen we te maken met onverwachte gebeurtenissen en moet er het nodige onderhoud uitgevoerd worden. Met een team van ruim 40 mensen beschikken we over de slagkracht om dat te garanderen.


Citydressing

Spandoeken, bestikkering, (vlaggen)masten, reclamezuilen en meer. Het complete plaatje!

Eventdressing

Totaalontzorger voor binnen- en buitenreclame, bewegwijzering, promotionals en meer.

Beursaankleding

Totaalpakket voor stand ontwerp, standbouw, presentatiemateriaal en meer.

Stadspromotie en evenementen door heel Nederland

Bij grote evenementen zitten we liefst al in een vroeg stadium om tafel met de organisatie. We bespreken wat de doelen zijn, welke middelen er moeten komen en wat onze rol daarin kan zijn. Ook zaken als veiligheid en responstijd bij reparaties en gepland onderhoud worden behandeld. Door onze jarenlange ervaring zijn we een waardevolle gesprekspartner. Voor de uitvoering kijken we samen naar mogelijke locaties en de promotiemiddelen die daarbij passen. Spandoeken, bestickering van stadsmeubilair, vlaggenmasten, reclamezuilen, geen kans blijft onbenut om jouw event tot een succes te maken.

City- & eventdressing tot in de puntjes verzorgd!

Als Totaalontzorger werken we uitsluitend met eigen mensen en machines. Een enthousiast team van ruim 40 mensen geeft jou de zekerheid dat we de gemaakte afspraken nakomen en constante kwaliteit leveren. Juist bij grote evenementen waar veel bij komt kijken is dat van onschatbare waarde. Met een groot arsenaal aan printers, snijmachines en freesapparaten kunnen we razendsnel schakelen als de situatie daar om vraagt. Voor de plaatsing zitten we door heel Nederland. Op zoek naar een betrouwbare partner voor eventdressing? Laten we kennismaken!

  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Van concept tot uitvoering, alles is mogelijk
  • Productie in eigen huis, dus snelle levering
  • Prefered supplier culturele hoofdstad 2018

Cases - hier zijn we trots op

Van lichtreclame tot raambelettering, XXL-spandoeken voor gebouwen of last minute 200 baniermasten plaatsen, het zijn een paar voorbeelden van de vele vormen van buitenreclame die we leveren voor jouw stad of event. Deze opdrachtgevers gingen je voor.

Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases

Je komt in goed gezelschap

Meerwaarde bieden, actief meedenken en promotiemateriaal maken dat de verwachtingen van jouw organisatie overtreft, dat is waar we voor staan. Opdrachtgevers vanuit het hele land vertrouwen vaak al heel wat jaren op kwaliteit van Haan Reclamewerk als totaalleverancier. Dat maakt ons best een beetje trots, zeker omdat we het allemaal in eigen huis verzorgen. Lees hier de ervaringen.

Meer over ons

Één partij voor het produceren en monteren van al onze binnen- en buitenreclame; over ontzorgen gesproken!

Patrick van Erven
Douwe Egberts Café

Lees meer

Iedere keer weer verrast hoe snel Haan Reclamewerk kan schakelen. Dat sluit geweldig aan bij ons eredivisie niveau!

Maarten Gildemacher
SC Cambuur

Lees meer