Voertuigreclame met flair

Zoek je herkenbare autobelettering in je huisstijl of een volledige wrap met een speciaal thema? Eén auto of het hele wagenpark? Wij ontwerpen en produceren verrassende voertuigreclame die past bij jouw organisatie. Ons team van beletteraars heeft een passie voor (bedrijfs)auto’s maar je kunt ze ook blij maken met bijzondere opdrachten zoals een straaljager of een speedboot. Advies, ontwerp en aanbrengen, dat doen we volledig in eigen beheer. Hit the road!

Allround specialist in autobelettering

Of het nu om een auto, transportfiets, vliegtuig of andersoortig vervoermiddel gaat, we hebben het vast al eens gedaan. Autobelettering is een betaalbare manier om als bedrijf je visitekaartje af te geven. Extra opvallen met een speciaal design, dan schakelen we onze reclamestudio in. Succes gegarandeerd, zeker wanneer je kiest voor een full colour carwrap. Ook voor een tijdelijke promotionele actie is autoreclame heel geschikt. Naast belettering verzorgen we het ontchromen van auto’s en het blinderen van autoruiten. Hieronder geven we alvast een indruk van onze mogelijkheden.


Voertuig bestickering

Teksten en bedrijfslogo’s, actiematig of als permanente print. Vele mogelijkheden!

Carwrapping

Hoogwaardig vinyl in kleur bedrukt, maximale aandacht in mat of hoogglans.

Blinderen & ontchromen

Duurzame folie in topkwaliteit voor het restylen en blinderen van auto’s.

Hoe werkt voertuigreclame bij ons?

Als full-service signmaker ontzorgen we jou volledig bij het ontwerp, de productie en montage van voertuigreclame. Van alle gangbare automodellen hebben we een digitaal bestand waar we jouw huisstijl in kunnen projecteren. Ook doen we met plezier een complete restyling met folie. Is het ontwerp gereed dan worden de teksten en logo’s uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Alternatief printen we het design op hoge resolutie in full colour direct op de folie. Voor iedere toepassing hebben we het folie materiaal in voorraad. Haan Reclamewerk kiest altijd voor duurzame materialen van 3M, die hebben een lange (kleurvaste) levensduur.

Bestel je autobelettering bij Haan Reclamewerk

Laat zien wie je bent met de voertuigbelettering van Haan Reclamewerk. Vertel ons wat je ideeën zijn dan gaan daarmee aan de slag. Rechtstreeks sparren met een van onze ontwerpers, ook prima. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact. We doen alles zelf, de beste garantie voor een vlotte doorloop. Het aanbrengen doen we veelal in onze werkplaats maar kan ook op locatie in heel Nederland.

  • 3M films van hoge kwaliteit
  • Full colour wrap-folie voor een lange levensduur
  • Is er ruimte voor reclame dan kunnen wij het beplakken
  • Standaard digitaal ontwerp op schaal bij elke offerte

Cases – hier zijn we trots op

Met ruim 30 jaar ervaring weten we opdrachtgevers uit het hele land aan ons te binden voor alles in binnen- en buitenreclame. Het is de combinatie van oplossingen en de slagkracht van het team waarmee we het verschil maken. Niet voor niets zijn we dé totaalontzorger in reclamewerk. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Weten wat we voor jou kunnen doen?
Laat je inspireren!

Inspiratiepagina met foto's
Overzicht alle cases

Je komt in goed gezelschap

Overtuigd van de potentie van voertuigreclame? Dan zetten we ons graag in voor een mooi ontwerp passend bij jouw huisstijl. Eén auto of doen we direct het hele wagenpark? Als Totaalontzorger werken we voor bedrijven en instellingen in heel Nederland, ze waarderen ons enthousiasme en de constante kwaliteit. Welkom!

Meer over ons

We hoeven maar te bellen en ze staan op de stoep, altijd met de juiste oplossingen.

Mathieu Faber
Fellini City Lounge

Lees meer

Ik zou Haan Reclamewerk zeker aanbevelen! Ze leveren goede kwaliteit en het is gewoon prettig samenwerken met professionele bedrijf.

Kor Visser
Olympia

Lees meer